Ejendomshandel, Rådgivning Esbjerg

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ejendomshandel, Rådgivning Esbjerg
Erhvervsmægler, Esbjerg

Adresse
Kirkegade 9
Place
6700  Esbjerg
Landline
76 10 48 00
E-Mail
670@edc.dk
Facebook
561111967653429
Video
www.youtube.com
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk

Information

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg – din lokale erhvervsmægler med speciale i erhvervsejendomme i Esbjerg og hele det sydvestjyske område. Vi er et lokalt forankret erhvervsteam bestående af kompetente erhvervsmæglere med et indgående kendskab og et stort netværk i det sydvestlige Jylland. Geografisk spænder vi bredt og dækker bl.a. områderne i og omkring Esbjerg, Ribe, Bramming, Varde, Oksbøl og Ølgod – kort sagt fra Skærbæk i syd til Skjern i nord og til Holsted og Vejen i øst. Du finder os i det centrale Esbjerg, tæt på gågaden.Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for udlejning, køb, salg og vurdering af erhvervsejendomme i Esbjerg. Vores team bygger på forskellige kompetencer og erfaringer, der sammen sikrer dig den bedste service Vores erhvervsmæglere har tilsammen mere end 35 års erfaring på ejendomsmarkedet, og har et indgående kendskab til, hvad der rører sig på markedet og trækker desuden på et stort bagland af netværksforbindelser. Herudover har centret en RICS-certificeret vurderingsspecialist og en erhvervsmægler med mange års erfaring inden for den finansielle sektor, hvilket sikrer dig de bedste forudsætninger for en solid rådgivning. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg blev etableret i 1999, og er siden da vækstet både hvad angår bemanding og aktiviteter. Vi står stærkt på markedet, og står til rådighed til at hjælpe netop dig med salg eller køb af erhvervsejendomme. Vi, hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg, ser frem til at samarbejde med dig.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Products And Services

 • CAPITAL MARKETS

  Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast. Vi rådgiver om en bred vifte af specialiserede aspekter inden for boligudlejnings-, industri-, kontor-, detailejendomme mm. Vi rådgiver både i klassiske ejendomstransaktioner, off-market handler samt selskabshandler – og rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer over hele Danmark.

  Link: CAPITAL MARKETS

 • Salg og udlejning

  MED MERE END 40 ÅRS ERFARING OG GENNEM VORES LANDSDÆKKENDE ERHVERVSCENTRE KENDER VI LEJERNE OG DERES BEHOV Lad os hjælpe dig med at finde din nye lejer med hjælp fra vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med flere end 5.000 købere og lejere på jagt efter ejendomme og lokaler.

  Link: Salg og udlejning

 • OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

  OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB VI RÅDGIVER OM ALLE ASPEKTER AF JERES EJENDOMSFORHOLD Vi bistår virksomheder , der ønsker at etablere sig i Danmark eller som løbende ønsker at optimere eksisterende ejendomsforhold eller åbne på nye beliggenheder.

  Link: OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

 • VURDERING

  VI KAN HJÆLPE MED VURDERINGER AF ERHVERVSEJENDOMME I HELE DANMARK Vores vurderingseksperter er yderst specialiserede. Vores kunder kan derfor drage fordel af vores omfattende vurderingserfaring og lokale markedskendskab.

  Link: VURDERING

 • EJENDOMSADMINISTRATION

  GENNEM VORES DATTERSELSKAB, LEA EJENDOMSPARTNER, TILBYDER VI LANDSDÆKKENDE EJENDOMSADMINISTRATION Med fire kontorer administrerer vi danske såvel som internationale investorers porteføljer over hele landet. Eftersom vi er stærkt funderet i Danmark, kan vi proaktivt servicere lejere, og har indgående viden om den komplekse, danske lovgivning. Dét gør en forskel for optimeringen af din ejendomsportefølje.

  Link: EJENDOMSADMINISTRATION

 • OFF-MARKET

  VI KAN HÅNDTERE DISKRETE PROCESSER OG FORHANDLINGSFORLØB Gennem vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek kan vi håndtere off-market transaktioner. Off-market transaktioner bliver altid udført diskret, fortroligt og med stor viden og erfaring.

  Link: OFF-MARKET

 • LEJERREPRÆSENTATION

  VI FINDER JERES NYE LEJEMÅL BASERET PÅ EN GRUNDIG FORSTÅELSE FOR JERES STRATEGI, FORRETNINGSPLAN OG IDENTITET Gennem en struktureret tilgang, foretager vi ejendomssøgningen og præsenterer jer for de lokaler, som opfylder jeres behov.

  Link: LEJERREPRÆSENTATION

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
76104800 76-10-48-00 +4576104800

Map Kirkegade 9

Loading map...