Øvrige restauranter Helsinge

Kina Restaurant Det Gamle Posthus

Adresse
Vestergade 23
Place
3200 Helsinge
Landline
48 79 83 83

Information

Kina Restaurant Det Gamle Posthus can be found at Vestergade 23 . Følgende tilbydes: Øvrige restauranter . I Helsinge er der 6 andre Øvrige restauranter. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

4 Vurderinger, i gennemsnit 3 Stars

Anonym skrev på 09.10.2014

Smagsløst mad og sure tjener

Det startet med de ikke havde registret den resivation af bord jeg havde lavet. Og så viser en meget uhøflig tjener os over til vores bord ognlader os lige vente til hun har afleveret mad til nogle andre. Så kommer der en meget uhøflig tjener over og spørg hvad vi skal have vi får hverken bordkort til at se på og dårligt nok lov til at tage jakkerne af og skal lige siges vi får et meget stort bord hvor vi kommer til at sidde ved siden af nogle andre og flere brokket sig over at man sad alt for tæt og der manglet lys i midten af borderet. Vi får så bestil sodavand som jeg hellere ville kalde vand med smag for intet brus var der i og så var der proppet en isterning i for at gøre det koldt. Vi kom op til en halv Tom buffe med kamp om at få lov til at komme til og tallerknerne står nede ved gulvet under maden, så man skal vente til folk. Har taget med at få en tallerken. Der er dårligt nok plads at gå på og når man spurgte om is osv hørte til buffen fik jeg svaret "jeg sagde alt var til buffen så er alt til buffen" med en meget vrissen stemme. De kommer ud med opvaske bakkerne imellem kunderne og samler opvask. Og maden havede intet smag ud over sur sød sovs og meget salt. Så hvis du kan lide at føre samtale med nabo bordet og ingen smagsløg har og vælger at der er da det jeg skal betale 120.- for uden drikkevare så er det et sted for dig bare husk det meget uhøflige personale. Skal lige siges min mand så på vej ud af døren at sodavand'ene stod åbent oppe ved deres bord hvor du kommer ind og står ikke på køl så det er nok derfor der intet brus var i dem

anonym skrev på 19.03.2014

En meget positiv oplevelse

Lækker buffet med et kæmpe udvalg af Østens lækkerier. Buffeten var løbende forsynet med friske forsyninger Det bedste vi har prøvet i mange år, og prisen er heller ikke at foragte.

anonym skrev på 17.08.2013

så bliver det ikke ringere

Denne restaurant præsterer noget der må betegnes som det absolut ringeste, som en kinesisk restaurant kan præstere. Tamt, kedeligt, ildelugtende og sukker og eddike er åbenbart de eneste smagsgivere de kender til. Prøvede en af de dyreste retter, and med valnødder. Det var intet andet end dårligt og smagsneutralt andebryst med en masse valnødder i en ubestemmelig og afskyelig brun sovs, der mest mindede om en sammenblanding af dansk brun andesovs og den kendte røde kinesiske sur/sød sovs. Holder du af kinesisk mad, så bliv lang væk fra denne biks. Kør i stedet til Gilleleje hvor restaurant WOK serverer kinesisk mad af høj kvalitet, eller hent din Take Away i den fremragende "Den fredelige kinastue" i Fredensborg.

anonym skrev på 26.09.2012

maden

det beste vi har oplevet længe

Brancher

Øvrige restauranter
48798383 48-79-83-83 +4548798383

Map Vestergade 23