Begravelsesforretninger København V

Unikafsked.dk Aps

Begravelsesforretninger København V
Ring i dag

Adresse
Frederiksberg Allé 11
Place
1621  København V
Landline
31 32 36 33
E-Mail
naja@unikafsked.dk
Facebook
159508037525015
Website
www.unikafsked.dk

Information

Unikafsked hjælper med bisættelse, begravelse og afskedsceremoni uden for folkekirken. Når du mister en nærtstående, kan det være svært at få overblik over, hvad der nu skal ske. Hvis du har brug for et møde med Unikafsked, kan vi hjælpe dig med at lægge en plan. De mindste ting er ofte de største, når man skal sige farvel. Hvad med tilknytningssteder og andre vigtige spor, du har behov for bliver respekteret i kærlig erindring om den, du har mistet? Det kan vi alt sammen hjælpe med.

Keywords bedemænd, begravelsesforretning, askespredning, begravelseskister, begravelsesartikler, gravsænkninger, kiste, barnekister, begravelsestransport, civile begravelser, ligklæder, begravelsesbureauer, ligvogne, hjælp til dødsannoncer, begravelsesurner, begravelsesopsparinger, rustvognskørsel, min sidste vilje, dødsanmeldelser, ligbrænding, ligkister, gravsteder, gravsten, kremering, dødsattester, bede damer, dødsfaldsrådgivning, kister, dødsannoncer, afsked, planlægning af begravelse, personlige begravelser, begravelsesservice, begravelsesrådgivning, kvindelige bedemænd, Bedekvinder, Borgerlig begravelse, Naja May, kistedekorationer, afdøde, rustvogne, urner, borgerlig afsked, død, bisættelser, begravelseshjælp, begravelser, begravelsesarrangører, afskedsceremonier, unik afsked, økologiske urner, kurvekister, miljøvenlige kister, begravelsesceremoni, Begravelses urner, dødsfald, Døgnservice, kvindelig bedemand.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Products And Services

  • Borgerlig afskedsceremoni

    Ikke alle er medlem af folkekirken. Det betyder, at man ikke kan benytte kirken som ramme eller præsten som leder af afskedsceremonien. Det findes der dog råd for. Hos Unik Afsked har vi mange års erfaring i, i samarbejde med pårørende, at give inspiration til at skabe en personlig ceremoni med referancer til det liv der er levet og de værdier, der skal værnes om. Vi kan tilbyde fine ritualer, så afdødes signatur kommer til udtryk. Vi har eksempelvis et særligt samarbejde med Kulturcentret Assistens på Assistens Kirkegård på Nørrebro og med Koncertkirken på Blågårds Plads, hvis rammen for ceremonien skal være mere utraditionel, der skal være mere tid end i det kommunale kapel, og man samtidig ønsker at holde mindesammenkomst efterfølgende.

    Link: Borgerlig afskedsceremoni

Brancher

Begravelsesforretninger
31323633 31-32-36-33 +4531323633

Map Frederiksberg Allé 11

Loading map...