Hotel København S

Hotel Amager

Adresse
Amagerbrogade 29
Place
2300 København S
Landline
+450432544008

Information

Hotel Amager er et hotel i en klasse for sig selv. gode placering betyder, at det er et særdeles optimalt sted at bo, når man er i København. Med blot få kilometer til rådhuspladsen, tivoli og hovedbanegården er hotellet såvel i cykel afstand fra en masse forbløffende turist attraktioner såvel som enkelt at tage til til uanset, om i kommer fra Kastrup eller fra andre steder i landet. Hotel Amager er desuden placeret ikke mange kilometer fra Bella Centeret, hvor ens behov kan tilfredstilles, hvis nu du nu kan lide at finde tøj. Amager Strandpark, fitness centre og massagesteder ligger heller ikke langt fra vores hotel, hvilket betyder, man ikke oplever nogen kedelige øjeblikke under ens ophold på Amager Hotel. De store og oplyste rum betyder, at atmosfæren og omgivelserne er meget behagelige. Hotel Amager kan tilbyde alt, hvad hjertet har brug for - en komplet oversigt kan findes på hotellets side. Listen indeholder f. eks.: veksle service, events indenfor rækkevidde og fotokopi service.

Hotel Amager can be found at Amagerbrogade 29 . Følgende tilbydes: Hotel, Hotels: Pensioner . I København S er der 83 andre Hotel. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

1 Vurderinger, i gennemsnit 1 Stars

Helene skrev på 01.03.2014

Lever ikke op til forventningerne

To nætter på et nedslidt hotel. Ingen hårtørrer på værelset,intet elstik på toilet, elstik på værelset, men det sidder langt fra spejlet, ødelagt toiletbrædt så man næsten falder af toilettet, toiletpapir af billigste udgave. Micro tv står i hjørnet på et lavt bord, så det er besværligt at se. Kunne med fordel sættes op på væggen. 75 ,- kr pr. Person for en meget spartansk morgenmad? Dog vil jeg sige, at det er venligt og smilende personale .

Brancher

Hotel, Hotels: Pensioner
+450432544008 +450432544008 +450432544008

Map Amagerbrogade 29