Databehandling København V

Filecamp.com

Adresse
Flæsketorvet 68
Place
1711 København V
Landline
26 86 66 66
E-Mail
hello@filecamp.com
Website
www.filecamp.com

Information

Professionel Fildeling, Billedbank, Digital Asset Management og Online Proofing ... i én integreret, sikker og omkostningseffektiv løsning. Filecamp er en online tjeneste, der giver designere, fotografer, reklamebureauer etc. forskellige projektstyringsværktøjer. Man kan bruge tjenesten til filorganisering, online projektkorrektur, branding af virksomheder, billedbank, planlægnings- og tilrettelæggelsessværktøj og fildelingsapp. Der er tre forskellige typer af betalingsløsninger af app’en og man kan derudover betale efter hvor mange GB man har brug for. Målgruppen er hovedsageligt små og mellemstore virksomheder, der ikke har råd til store og dyre softwarepakker, men har brug for en billig, let og hurtigt løsning. Desuden er Filecamp et mangefacetteret værktøj, så man ikke behøver tre forskellige apps til at gøre det samme. Filecamp er dansk udviklet og både danske og internationale kunder.

Filecamp.com can be found at Flæsketorvet 68 . Følgende tilbydes: Databehandling, Dataopsamling, Data collection terminals . I København V er der 5 andre Databehandling. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

1 Vurderinger, i gennemsnit 5 Stars

Tom Jørgensen skrev på 01.01.2014

Fantastisk service!

Vi har nu brugt Filecamp i de sidste 3 år, og det har været en super oplevelse. Det funger bare ... og de finder hele tiden på nye features som gør både os, og vores kunder, glade.

Brancher

Databehandling, Dataopsamling, Data collection terminals
26866666 26-86-66-66 +4526866666

Map Flæsketorvet 68