Ejendomshandel, Rådgivning København S

EDC Poul Erik Bech, Sundbyvester Plads

Ejendomshandel, Rådgivning København S
Ejendomsmægler Amager

Adresse
Sundbyvester Plads 2
Place
2300  København S
Landline
32 55 00 01
Fax
32 55 03 01
Mobile
31 15 90 70
E-Mail
289@edc.dk
Facebook
edcpoulerikbechamagerbro
Video
se hvad du får med et salgstjek hos edc poul erik bech, sundbyvester plads
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk
Menu
www.edc.dk
Order
www.edc.dk

Information

Velkommen til din lokale ejendomsmægler på Amager EDC Poul Erik Bech, Sundbyvester Plads Vi kender købernes aktuelle ønsker lokalt her på Amager og går du i salgstanker eller vil du blot gerne vide, hvor meget din bolig er værd i det aktuelle boligmarked, er vi den bedste ejendomsmægler at gå til. Vi er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 80 butikker fordelt over hele landet - og alene på Amager har vi 3 butikker. Det giver os en stor kontaktflade samt daglig kontakt med mange potentielle købere i hele landet, og det gør en forskel for dit salg. Står du i en situation, hvor du både skal sælge og købe en ny bolig har vi kendskabet og netværket til at rådgive dig personligt hele vejen igennem forløbet. Vi kender nemlig både købernes og sælgernes aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for, at finde den rigtige køber, såvel som sælger til netop din bolighandel. Her hos os møder du et professionelt team af dygtige ejendomsmæglere med et stort lokalkendskab om Amagers ejendomsmarked og et personligt engagement, der sikrer dig tryghed hele vejen igennem din bolighandel og sørger for at du kommer godt videre. Derfor står vi altid klar til at hjælpe, uanset om du skal købe, sælge eller måske begge dele. Kontakt os dagligt i butikkens åbningstid, hvor du også altid er meget velkommen ned til en kop kaffe og en uforpligtende snak om det aktuelle boligmarked. Vores butik ligger centralt på Amagerbrogade lige ved Sundbyvester Plads og vælger du at sætte din bolig til salg hos os, er vores butiksvindue et velbesøgt udstillingsvindue for din bolig til alle lokale interesserede købere. På gensyn hos Poul Erik Bech Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun ejendomme på Amager, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæglervirksomheden, støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Læs mere på: www.poulerikbechfonden.dk

EDC Poul Erik Bech, Sundbyvester Plads can be found at Sundbyvester Plads 2 . Følgende tilbydes: Ejendomshandel, Rådgivning . I København S er der 16 andre Ejendomshandel, Rådgivning. En oversigt kan findes her.

Keywords boligsalg Amager, Hus til salg Amager, villa til salg Amager, lejlighed til salg Amager, rækkehus til salg Amager.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
32550001 32-55-00-01 +4532550001 58587179 58-58-71-79 +4558587179

Map Sundbyvester Plads 2

Loading map...