Boarding kennels (dogs) Lynge

Nanner`s Hundecenter (Jette Helen Borre Nielsen)

Adresse
Kollerødvej 69
Place
3540 Lynge
Landline
48 18 91 91

Information

Nanner`s Hundecenter (Jette Helen Borre Nielsen) can be found at Kollerødvej 69 . Følgende tilbydes: Boarding kennels (dogs) . I Lynge er der 1 andre Boarding kennels (dogs). En oversigt kan findes her.

Vurderinger

10 Vurderinger, i gennemsnit 5 Stars

Ivar Petersen skrev på 23.05.2022

Fremragende

Når man afleverer sin hun hos Jette og Jørgen er den i meget erfarne hænder og den modtager kærlig og personlig pleje. Man kan se på kontakten mellem dem og hundene at de har hjertet med sig og samtidig er omgivelser og faciliteter ideelle.

Nadia skrev på 09.06.2021

Altid trygge rammer og glade hunde

Vi har brugt Jette og Jørgen til Pasning af vores 2 Shcæfferdrenge siden de var helt små så 11 år siden og det har været en rigtig dejlig oplevelse at aflevere og hente vores hunde hos dem .

Ivar Petersen skrev på 11.04.2020

Betryggende fremragende

Når man afleverer sin hun hos Jette og Jørgen er den i meget erfarne hænder og den modtager kærlig og personlig pleje. Man kan se på kontakten mellem dem og hundene at de har hjertet med sig og samtidig er omgivelser og faciliteter ideelle.

Per Brandenborg skrev på 20.12.2018

Ro i sindet

Det er med største sindsro at vi overlader vores dejlige hund i Jette og Jørgens trygge omsorg � vi har brugt dem i 7 år og både vi og hunden har været super tilfredse �� Hunden får sin daglige medicin og alt bliver gjort for at hunden har det godt. Jette og Jørgen gør mere end man kan forvente - hver gang ���

Peter Reismer skrev på 02.05.2017

Fremragende

Jeg har brugt Nanners til mine hunde og altid været tilfreds. Hundene virker altid afbalancerede når de kommer hjem.

Kennel Hassenkam v/ Tina Hassenkam skrev på 16.02.2017

Den bedste hundepension

Har brugt Nanners hundecenter, siden de startede. Det er det bedste sted for din hund, anbefaler det til alle vores hvalpekøbere .

Merete Hørding skrev på 30.07.2015

Det bedste feriested for vores hunde

Vi er så glade for Nanners Hundecenter. Det betyder alt, at man er tryg ved at aflevere sine hunde til fremmed pasning. Der er individuel behandling og omsorgsfuld pasning. Her står hundene ikke og gøer sig hæse. Der er ro og god plads. Vi har benyttet os af Jette og Jørgens hundecenter i årevis. Min eneste bekymring ved at skrive denne anbefaling er, at jeg risikerer at skulle konkurrere med endnu flere hundeejere om pladserne!

Merethe Tømmerup skrev på 01.11.2013

fantastisk god hundepension

Vi har aldrig kunne få os selv til at sætte vores hund i pension før vi blev gjort bekendt med Nanner's pension. Lige fra første gang (det er nu blevet til adskillige gange) var vi helt trygge ved at aflevere vores hund, selv om han har epilepsi. Når vi henter vores hund er han vel passet og glad. Vi har reserveret flere pasninger i den kommende tid hos Nanner's. Det er dejligt at holde ferie, når man ved at hunden er i de bedste hænder.

Jesper skrev på 27.09.2013

Super sted

Kan kun anbefale Jette og Jørgen - de behandler altid vores hunde som om det var deres egne. Kanont !!

anonym skrev på 05.08.2011

super sted

det bedste sted man kan have til sin hund. det værste der kan ske er at hunden ikke vil med hjem, så godt har de det

Brancher

Boarding kennels (dogs)
48189191 48-18-91-91 +4548189191

Map Kollerødvej 69