Ejendomshandel, Rådgivning Næstved

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ejendomshandel, Rådgivning Næstved
Erhvervsmægler Næstved

Adresse
Ringstedgade 28
Place
4700  Næstved
Landline
55 78 66 00
E-Mail
473@edc.dk
Facebook
978962605598078
Video
www.youtube.com
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk

Information

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech - Sydsjælland, Næstved, Lolland og Falster - din lokalkendte erhvervsmægler på Sydsjælland og Sydhavsøerne Møn, Lolland og Falster. Vi er et dedikeret og proaktivt erhvervsteam med flere års erfaring inden for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme i Næstved, Nykøbing Falster, Guldborgsund, Vordingborg, Haslev, Faxe, Maribo og Nakskov. Alle vores erhvervsmæglere er bosiddende i markedsområdet, og vi har et stort netværk i det sydsjællandske erhvervsliv. Du kan finde os i det gule hus på Ringstedgade 28 i Næstved - den mest trafikerede indfaldsvej til centrum tæt på Rådmandshaven, Næstved Sygehus og lige før gågadesystemet. Vi er markedsledere inden for investeringsejendomme. Det skyldes især, at vores erhvervsmæglere har solide faglige baggrunde inden for finans og jura og dermed kompetencerne til at rådgive dig om de komplekse finansielle og juridiske problemstillinger, der kan være forbundet med ejendomsinvestering. Vi har desuden indgående viden om Nordeuropas største anlægsprojekt, Femern-forbindelsen, da vi løbende er i dialog med aktører, der er involverede i projektet – private såvel som offentlige og udenlandske såvel som nationale. Vi vil nemlig være markedets foretrukne Femern-erhvervsmægler. Vi er din erhvervsmægler med lokalkendskab til Sydsjælland og Sydhavsøerne, og det sikrer dig den bedst mulige betjening og vilkår, hvad end du skal sælge eller udleje dine erhvervslokaler, eller om du er på jagt efter nye. Leder du efter en investeringsejendom i Næstved? Er du på udkig efter en domicilejendom til salg i Guldborgsund? Eller søger du en lagerejendom i Vordingborg? Vi har erhvervsmæglere med ekspertviden inden for alle typer erhvervsejendomme på Sydsjælland og Lolland-Falster, og vi følger udviklingen på markedet tæt. Vi har desuden en særskilt landbrugsafdeling med erhvervsmæglere, der er specialiserede i landbrugsejendomme. Derfor kan vi hjælpe dig, hvad end det gælder: Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk EDC Erhverv Poul Erik Bech Næstved blev etableret i 2007 på Ringstedgade 28, hvor centeret stadig har til huse. Vi bor sammen med boligafdelingen EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag, der blev grundlagt i 1982. Tilbage i 2019 oprettede EDC Poul Erik Bech et nyt forretningsområde inden for landbrug, der tager sit udgangspunkt i erhvervscenteret i Næstved. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech på Sydsjælland og Lolland-Falster ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech can be found at Ringstedgade 28 . Følgende tilbydes: Ejendomshandel, Rådgivning . I Næstved er der 2 andre Ejendomshandel, Rådgivning. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Products And Services

 • CAPITAL MARKETS

  Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast. Vi rådgiver om en bred vifte af specialiserede aspekter inden for boligudlejnings-, industri-, kontor-, detailejendomme mm. Vi rådgiver både i klassiske ejendomstransaktioner, off-market handler samt selskabshandler – og rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer over hele Danmark.

  Link: CAPITAL MARKETS

 • Salg og udlejning

  MED MERE END 40 ÅRS ERFARING OG GENNEM VORES LANDSDÆKKENDE ERHVERVSCENTRE KENDER VI LEJERNE OG DERES BEHOV Lad os hjælpe dig med at finde din nye lejer med hjælp fra vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med flere end 5.000 købere og lejere på jagt efter ejendomme og lokaler.

  Link: Salg og udlejning

 • OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

  OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB VI RÅDGIVER OM ALLE ASPEKTER AF JERES EJENDOMSFORHOLD Vi bistår virksomheder , der ønsker at etablere sig i Danmark eller som løbende ønsker at optimere eksisterende ejendomsforhold eller åbne på nye beliggenheder.

  Link: OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

 • VURDERING

  VI KAN HJÆLPE MED VURDERINGER AF ERHVERVSEJENDOMME I HELE DANMARK Vores vurderingseksperter er yderst specialiserede. Vores kunder kan derfor drage fordel af vores omfattende vurderingserfaring og lokale markedskendskab.

  Link: VURDERING

 • EJENDOMSADMINISTRATION

  GENNEM VORES DATTERSELSKAB, LEA EJENDOMSPARTNER, TILBYDER VI LANDSDÆKKENDE EJENDOMSADMINISTRATION Med fire kontorer administrerer vi danske såvel som internationale investorers porteføljer over hele landet. Eftersom vi er stærkt funderet i Danmark, kan vi proaktivt servicere lejere, og har indgående viden om den komplekse, danske lovgivning. Dét gør en forskel for optimeringen af din ejendomsportefølje.

  Link: EJENDOMSADMINISTRATION

 • OFF-MARKET

  VI KAN HÅNDTERE DISKRETE PROCESSER OG FORHANDLINGSFORLØB Gennem vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek kan vi håndtere off-market transaktioner. Off-market transaktioner bliver altid udført diskret, fortroligt og med stor viden og erfaring.

  Link: OFF-MARKET

 • LEJERREPRÆSENTATION

  VI FINDER JERES NYE LEJEMÅL BASERET PÅ EN GRUNDIG FORSTÅELSE FOR JERES STRATEGI, FORRETNINGSPLAN OG IDENTITET Gennem en struktureret tilgang, foretager vi ejendomssøgningen og præsenterer jer for de lokaler, som opfylder jeres behov.

  Link: LEJERREPRÆSENTATION

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
55786600 55-78-66-00 +4555786600

Map Ringstedgade 28

Loading map...