Restaurants Ringsted

Ferdinands Bøfhus ApS

Restaurants Ringsted
Ring i dag

Adresse
Nørregade 31
Place
4100  Ringsted
Landline
57 67 67 20
E-Mail
info@ferdinands.dk
Twitter
@ferdinands1
Facebook
ferdinandsringsted
Video
www.youtube.com
Website
www.ferdinands.dk

Information

>> Nu nr. 1 restaurant på Trustpilot Danmark og nr. 1. i Ringsted på Tripadvisor << På Nørregade 31-33 ligger Ferdinands Bøfhus den kødglade restaurant i Ringsted. Her serveres møre og saftige bøffer til små priser. Udskæringerne kommer fra kvalitetskvæg opdrættet i Danmark, USA og Uruguay. I sommeren 2015 blev restauranten totalrenoveret og nyindrettet. Restauranten breder sig over to lokaler i den charmerende del af Ringsted nær til- og frakørslen til motorvej E20. På Ferdinands Bøfhus byder vi på både på brunch, frokost og aftensmad så der er ingen undskyldning for ikke at svinge forbi Ringstedrestauranten når kødsulten skulle melde sig. Desuden kan du også finde fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen. Hos os finder du en afslappet, men opmærksom service med fokus på hver eneste detalje. Eksempelvis den bedste kombination af forskellige saucer, typer af salt til valget af den perfekte kniv til den fineste udskæring. Dermed får du en unik oplevelse kombineret med de møreste bøffer med vores lækre udvalg af side orders. Efter middagen kan du gå ombord i vores lækre drinkskort hvor dygtige bartendere til lyden af sprøde toner sørger for, at du kan slutte aftenen af på bedste vis. EN FULDENDT OPLEVELSE Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Ringsted til frokost, brunch eller middag mens du får et velfortjent pause i de hyggelige og indbydende omgivelser. Den centrale placering og atmosfæren gør samtidig restauranten et oplagt sted at kigge forbi til en cocktail eller en iskold pilsner efter arbejde eller inden en aften i byen. Velkommen til Ferdinands Bøfhus. Tag plads og lad dig forkæle. Se vores menukort her. www.ferdinands.dk

Keywords Steak, Brunch, Burger, restaurant ringsted, restaurant, spisested ringsted, spisested, brunch, familierestaurant, steakhouse, bøfhus, madhus, bedste spisested, bedste restaurant, frokost, bøf, bøffer.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Køkkenet lukker altid 1 time før restauranten!

Betalingsmuligheder

American Express , Visa , Cash , Diners Club , Discover , MasterCard

Menu

  • Burgers

    Hos Ferdinands frisk hakker vi selv dagligt. Kødet består af 100% naturligt Dry Aged beef, uden brug af hormoner eller antibiotika. Bøfferne omfavnes af en lun smørristet burger bolle bagt på hvede uden brug af stråforkortere eller GMO. Velbekomme!

    Price: 139.00

  • Steaks

    Krogmodnet op til 30 dage Dette certificeret hormonfrie, majsfodrede kødkvæg er så mørt og velsmagende, som du overhovedet kan forestille dig. Det bedste kød Ferdinands steaks er udskåret af det bedste kvæg, og kombineret det med uforlignelige, lækre udvalg af sideorders, saucer, vine og cocktails i særklasse, vil du opleve, at vi ikke går på kompromis med råvarerne og smagen! Menuerne hos Ferdinands er sammensat af vores dygtige kokke med fokus på at benytte både friske og lokale råvarer såvel som udnytte sæsonens smagfulde varianter. Vores mål er at levere den højeste kvalitet af mad, hver gang. Retterne er designet til at tage dig ud på en rejse, hvor du blandt andet kan opleve den højeste kvalitet af amerikansk kvæg, såvel som vores smagfulde oksetatar. Uanset hvad du vælger, så er du garanteret en oplevelse hos Ferdinands.

    Price: 199.00 kr, 719

  • Forreter

    Prøv vore Tapas bræt med indtryk fra det spanske og italienske køkken. Velegnet til deling for 2 personer Menuen hos Ferdinands er sammensat af vores dygtige kokke med fokus på at benytte både friske og lokale råvarer såvel som udnytte sæsonens smagfulde varianter. Vores mål er at levere den højeste kvalitet af mad, hver gang!

    Price: 39.00 kr, 159

  • American Steaks

    Krogmodnet op til 30 dage Dette certificeret hormonfrie, majsfodrede kødkvæg er så mørt og velsmagende, som du overhovedet kan forestille dig. Vi anbefaler kødet steges medium/rødt. Alle bøffer serveres med valgfrit tilbehør. Det bedste kød Ferdinands American Greater Omaha steaks er udskåret af det bedste kvæg, og kombineret det med uforlignelige, lækre udvalg af sideorders, saucer, vine og cocktails i særklasse, vil du opleve, at vi ikke går på kompromis med råvarerne og smagen!

    Price: 299.00 kr, 719

  • Steaks fra hele verden

    Vi elsker en god bøf, og på Ferdinands Bøfhus Ringsted finder du bl.a. New York Strip, rib-eye fra uruguayansk kornfordret kødkvæg, lækkere helsteg oksemørbtrad og vores killer-BBQ-roast . Supplér med en af vores skønne saucer og et udvalg af lækre sideorders, f.eks. løgringe, wok-grøntsager, grønne asparges, kartofler eller sprøde fritter.

    Price: 199.00 kr, 319

Brancher

Restaurants
57676720 57-67-67-20 +4557676720

Map Nørregade 31

Loading map...