Fodterapeuter Roskilde

Klinik for Fodterapi Ro´s Fodterapi

Adresse
Hedegade 32
Place
4000 Roskilde
Landline
46 37 03 10
Website
www.rosfodterapi.dk

Information

Din lokale statsaut. fodterapeut i Roskilde Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde er beliggende i Hedegade, med gode parkeringsmuligheder lige ved døren og de offentlige transportmidler stopper kun få minutter fra vores klinik. Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi er næsten lige flyttet til ny og bedre lokaler, hvilket betyder at vi nu har fået handicapvenlig indgang. Den personlige velvære starter i fødderne, og hos os er det dine fødderne der er i højsæde, fordi sunde fødder, er "glade" fødder. Vi giver individuel råd og vejledning i pleje, forebygning og behandling. Vi har kun det ene par fødder vi render rundt på for hele livet og derfor burde mange mennesker (oftere) gå til deres lokale statsautoriserede fodterapeut. Hos Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade kan du få gjort noget ved de små problemer du evt. har, inden de udvikler sig til et problem for resten af livet.

Klinik for Fodterapi can be found at Hedegade 32 . Følgende tilbydes: Fodterapeuter, Fodpleje . I Roskilde er der 11 andre Fodterapeuter. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

1 Vurderinger, i gennemsnit 5 Stars

Frederik Frydendal skrev på 22.11.2012

Gå godt, gå til fodterapeut!

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde er beliggende i Hedegade, med gode parkeringsmuligheder lige ved døren og de offentlige transportmidler stopper kun få minutter fra deres klinik. Hos Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde bliver man altid behandlet af en statsaut. fodterapeut og det er altid en top professionel og yderst faglig kvalificeret behandling man får. Man må virkelig sige at Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde lever op til deres slogan: Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, så er du altid godt gående! Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, er altid et besøg værd - læs mere på http://www.rosfodterapi.dk

Brancher

Fodterapeuter, Fodpleje
46370310 46-37-03-10 +4546370310

Map Hedegade 32