Ejendomshandel, Rådgivning Roskilde

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ejendomshandel, Rådgivning Roskilde
Erhvervsmægler, Roskilde

Adresse
Støden 9
Place
4000  Roskilde
Landline
46 33 33 33
Mobile
23 38 43 12
E-Mail
403@edc.dk
Facebook
1726417224102594
Video
www.youtube.com
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk
Menu
www.edc.dk
Order
www.edc.dk

Information

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde. Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for køb og salg af erhvervsejendomme i Roskilde. Erhvervscenteret i Roskilde er en velforankret lokal afdeling, som er beliggende på Støden 9, tæt på Roskilde Domkirke. Sammen med afdelingerne i Hillerød, København, Herlev, Køge, Slagelse og Næstved dækker vi hele Sjælland. EDC Poul Erik Bech Erhverv Roskilde består af et stærkt erhvervsteam med flere års erfaring inden for erhvervsejendomme. Vi arbejder med alle typer af erhvervsejendomme til salg og udleje, og via vores landsdækkende kartotek over købere og lejere samt vores erhvervscentre i hele Danmark har vi netværket til at kende markedet, interessenterne og kundernes behov. På projektområdet har vi dedikeret kompetencer til optimering i forbindelse med projektrådgivning, sparring og håndtering af både projektsalg, projektudlejning, samt salg af byggeretter og nyopførte turnkey-projektejendomme. Vores mangeårige erfaring fra projektmarkedet sikrer jer det bedst mulige beslutningsgrundlag. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde ser frem til at samarbejde med jer. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun erhvervsejendomme i Roskilde og området omkring, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonde, som støtter foreninger, hvor frivillige hænder hver dag gør en stor forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Products And Services

  • CAPITAL MARKETS

    Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast. Vi rådgiver om en bred vifte af specialiserede aspekter inden for boligudlejnings-, industri-, kontor-, detailejendomme mm. Vi rådgiver både i klassiske ejendomstransaktioner, off-market handler samt selskabshandler – og rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer over hele Danmark.

    Link: CAPITAL MARKETS

  • Salg og udlejning

    MED MERE END 40 ÅRS ERFARING OG GENNEM VORES LANDSDÆKKENDE ERHVERVSCENTRE KENDER VI LEJERNE OG DERES BEHOV Lad os hjælpe dig med at finde din nye lejer med hjælp fra vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med flere end 5.000 købere og lejere på jagt efter ejendomme og lokaler.

    Link: Salg og udlejning

  • OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

    OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB VI RÅDGIVER OM ALLE ASPEKTER AF JERES EJENDOMSFORHOLD Vi bistår virksomheder , der ønsker at etablere sig i Danmark eller som løbende ønsker at optimere eksisterende ejendomsforhold eller åbne på nye beliggenheder.

    Link: OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

  • VURDERING

    VI KAN HJÆLPE MED VURDERINGER AF ERHVERVSEJENDOMME I HELE DANMARK Vores vurderingseksperter er yderst specialiserede. Vores kunder kan derfor drage fordel af vores omfattende vurderingserfaring og lokale markedskendskab.

    Link: VURDERING

  • EJENDOMSADMINISTRATION

    GENNEM VORES DATTERSELSKAB, LEA EJENDOMSPARTNER, TILBYDER VI LANDSDÆKKENDE EJENDOMSADMINISTRATION Med fire kontorer administrerer vi danske såvel som internationale investorers porteføljer over hele landet. Eftersom vi er stærkt funderet i Danmark, kan vi proaktivt servicere lejere, og har indgående viden om den komplekse, danske lovgivning. Dét gør en forskel for optimeringen af din ejendomsportefølje.

    Link: EJENDOMSADMINISTRATION

  • OFF-MARKET

    VI KAN HÅNDTERE DISKRETE PROCESSER OG FORHANDLINGSFORLØB Gennem vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek kan vi håndtere off-market transaktioner. Off-market transaktioner bliver altid udført diskret, fortroligt og med stor viden og erfaring.

    Link: OFF-MARKET

  • LEJERREPRÆSENTATION

    VI FINDER JERES NYE LEJEMÅL BASERET PÅ EN GRUNDIG FORSTÅELSE FOR JERES STRATEGI, FORRETNINGSPLAN OG IDENTITET Gennem en struktureret tilgang, foretager vi ejendomssøgningen og præsenterer jer for de lokaler, som opfylder jeres behov.

    Link: LEJERREPRÆSENTATION

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
46333333 46-33-33-33 +4546333333 58587939 58-58-79-39 +4558587939 46305040 46-30-50-40 +4546305040

Map Støden 9

Loading map...