Ejendomshandel, Rådgivning Roskilde

EDC Poul Erik Bech

Ejendomshandel, Rådgivning Roskilde
Velkommen til EDC Poul Erik Bech, Roskilde

Adresse
Støden 9
Place
4000  Roskilde
Landline
46 30 50 40
Mobile
22 14 65 28
E-Mail
402@edc.dk
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk
Menu
www.edc.dk
Order
www.edc.dk

Information

EDC Poul Erik Bech er beliggende i hjertet af Roskilde. Vi er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmægler med mere end 80 boligbutikker og erhvervscentre fordelt over hele landet. Det betyder for dig som boligsælger, at vi arbejder på tværs af landsdelene for at finde den nye ejer til din ejendom. Bor du i Roskilde og gerne vil flytte til en anden kommune, kan vi også hjælpe dig med at blive skrevet op hos vores kollegaer rundt om i landet. I Roskilde er vi et meget dynamisk team - vores kunder er altid i centrum. Vores værdier er flid, etik og godt købmandsskab og hos os, er du altid velkommen til at kigge forbi til uforpligtende snak om boligmarkedet, både når du overvejer at købe eller sælge. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun ejendomme i Roskilde, som står vores mægleres hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden som via overskuddet fra mæglervirksomheden, støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Du kan læse meget mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk Vi glæder os meget til at møde dig, kig endelig forbi – vi har næsten altid kaffe på kanden og ellers kan vi hurtigt lave det. Vi er tilgængelige alle ugens dage hele året rundt på telefonen.

EDC Poul Erik Bech can be found at Støden 9 . Følgende tilbydes: Ejendomshandel, Rådgivning . I Roskilde er der 2 andre Ejendomshandel, Rådgivning. En oversigt kan findes her.

Keywords Bolig til salg Roskilde, Køb hus i Roskilde, Andelsbolig Roskilde, ejerlejlighed Roskilde, lejlighed til salg Roskilde, Køb villa i Roskilde, Køb rækkehus i Roskilde, rækkehus til salg i Roskilde.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
46305040 46-30-50-40 +4546305040 58587866 58-58-78-66 +4558587866

Map Støden 9

Loading map...