Baldakiner Silkeborg

JEWI Teltudlejning & Koreny Udlejning

Baldakiner Silkeborg
Ring i dag

Adresse
Øster Bordingvænget 50
Place
8600  Silkeborg
Landline
40 30 94 47
E-Mail
post@jewi.dk
Facebook
185604585522401
Website
www.jewi.dk

Information

Jewi Teltudlejning har igennem 30 år hjulpet blandt andet private, firmaer, foreninger og offentlige institutioner med at afholde alt lige fra den lille havefest til det store virksomhedsarrangement i ly for det uforudsigelige danske vejr. Skal I holde et arrangement, for eksempel en stor fest, et party, bryllup, fødselsdag, konfirmation, byfest, marked, sportsstævne, udstilling m.v. Så kontakt Allan Langhoff for et uforpligtende tilbud på leje af telt, borde, stole m.v.

JEWI Teltudlejning & Koreny Udlejning can be found at Øster Bordingvænget 50 . Følgende tilbydes: Baldakiner . I Silkeborg er der 1 andre Baldakiner. En oversigt kan findes her.

Keywords telte, lej et telt, telte til Bambusbarer, lej telte til fester, telte til konfirmationer, telte til bryllupsarrangementer, telte til festarrangementer, telte til konfirmation, telte til markeds arrangementer, teltudlejning, Udlejning af telte, telte til sportsstævne, telte til fødselsdage, telte til bryllupper, telte til fødselsdagsarrangementer, telte til Bambusbar, telte til fester, telte til udstilling, Udlejning af stole, telte til markeder, telte til byfest, partytelte, brændekløver, Gasvarmer, Udlejning af borde, telte til sportsstævner, Festtelte, Byfester, Festudlejning, telte til party, Udlejning Af service, telter til privatefester, telte til firmafester, telte til havefester, udlejning af bæmke, udlejning af elvarmer, udlejning af lyskæder, udlejning af lysekroner, udlejning af rød løber, udlejning af runde borde, udlejning af aflange borde, udlejning af cafeborde, udlægning af plasticgulve, udlægning af trægulve, telte til messer, udlejning af dansegulve, udlejning af plasticstole, lej et lydanlæg, udlejning af bænkesæt, udlejning af duge, bordpynt, udlejning af spisebestik, Bambusbarer, lej til fester, konfirmationer, markeder, byfest, bryllupsarrangementer, partytelter, festarrangementer, konfirmation, markedsarrangementer, sportsstævne, fødselsdage, bryllupper, sportsstævner, fødselsdagsarrangementer, fester, party, udstilling, udstillinger, Bambusbar.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Brancher

Baldakiner
40309447 40-30-94-47 +4540309447

Map Øster Bordingvænget 50

Loading map...