Ejendomshandel, Rådgivning Silkeborg

EDC Erhverv Torben Larsen a/s

Ejendomshandel, Rådgivning Silkeborg
Velkommen til EDC Erhverv Silkeborg

Adresse
Frederiksberggade 11
Place
8600  Silkeborg
Landline
86 82 63 00
E-Mail
864@edc.dk
Facebook
143259546337289
Video
www.youtube.com
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk

Information

EDC Erhverv Torben Larsen formidler alle former for erhvervsejendomme i Silkeborg og omegn. Vi er en af ialt 20 erhvervsafdelinger i EDC Poul Erik Bech koncernen. Med 45 års mæglererfaring i Silkeborg kender vi vores by til fingerspidserne, lige som byen kender os. At vi mestrer salg og udlejning af erhvervsejendomme og -lejemål, giver os et stort og effektivt lokalt netværk, som gang på gang er nyttigt, når vi søger en køber eller lejer til en specifik ejendom. Men et godt netværk kommer ikke af sig selv. Det får vi kun fordi vores kunder og forretningsforbindelser har tillid til os. Derfor gør vi hos EDC Erhverv Torben Larsen meget ud af altid at leve op til vores grundlæggende værdier om altid at levere en 100 % indsats og at fremstå troværdige i alt hvad vi gør og siger. Det skaber resultater, resultater skaber tilfredse kunder og tilfredse kunder kommer igen. Vi tilbyder følgende ydelser: • Salg af ejendomme og ejendomsporteføljer • Udlejning af ejendomme • Vurdering af fast ejendom • Sale and Lease Back • Due diligence • Rådgivning om projektudvikling • Rådgivning om ejendomsdrift, anvendelse og administration • Finansieringsrådgivning • Lejer- og køberrådgivning • Domicilsøgning • Rådgivning ved salg og udlejning af ejendomme I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på reel ejendomsformidling baseret på høj etik, god service og ikke mindst godt købmandskab! Vi udmeldes hvert år til at udføre en del vurderingsforretninger og syns- og skønsforretninger, ligesom vi også har foretaget vurderingsopgaver i udlandet. Vi er underlagt Dansk Ejendomsmæglerforenings og RICS (Royal Institution af Chartered Surveyors) regler for udarbejdelse af vurderinger, og alle vurderinger bliver kvalitetssikret. Det betyder, at vi lever op til de højeste professionelle standarder i branchen, hvilket er med til at sikre kvaliteten i værdifastsættelsen. Af mere kendte og lokale handler, som firmaet har formidlet, kan nævnes salg af Silkeborg Papirfabrik, salg af Trevira Neckelmann-ejendommen samt salget af Løndal Gods ved Brædstrup. Vi kender byen – byen kender os Uden for erhvervscentrets åbningstid, træffer du os på tlf.: 86 82 63 00.

EDC Erhverv Torben Larsen a/s can be found at Frederiksberggade 11 . Følgende tilbydes: Ejendomshandel, Rådgivning . I Silkeborg er der 3 andre Ejendomshandel, Rådgivning. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Products And Services

 • CAPITAL MARKETS

  Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast. Vi rådgiver om en bred vifte af specialiserede aspekter inden for boligudlejnings-, industri-, kontor-, detailejendomme mm. Vi rådgiver både i klassiske ejendomstransaktioner, off-market handler samt selskabshandler – og rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer over hele Danmark.

  Link: CAPITAL MARKETS

 • Salg og udlejning

  MED MERE END 40 ÅRS ERFARING OG GENNEM VORES LANDSDÆKKENDE ERHVERVSCENTRE KENDER VI LEJERNE OG DERES BEHOV Lad os hjælpe dig med at finde din nye lejer med hjælp fra vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med flere end 5.000 købere og lejere på jagt efter ejendomme og lokaler.

  Link: Salg og udlejning

 • OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

  OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB VI RÅDGIVER OM ALLE ASPEKTER AF JERES EJENDOMSFORHOLD Vi bistår virksomheder , der ønsker at etablere sig i Danmark eller som løbende ønsker at optimere eksisterende ejendomsforhold eller åbne på nye beliggenheder.

  Link: OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

 • VURDERING

  VI KAN HJÆLPE MED VURDERINGER AF ERHVERVSEJENDOMME I HELE DANMARK Vores vurderingseksperter er yderst specialiserede. Vores kunder kan derfor drage fordel af vores omfattende vurderingserfaring og lokale markedskendskab.

  Link: VURDERING

 • EJENDOMSADMINISTRATION

  GENNEM VORES DATTERSELSKAB, LEA EJENDOMSPARTNER, TILBYDER VI LANDSDÆKKENDE EJENDOMSADMINISTRATION Med fire kontorer administrerer vi danske såvel som internationale investorers porteføljer over hele landet. Eftersom vi er stærkt funderet i Danmark, kan vi proaktivt servicere lejere, og har indgående viden om den komplekse, danske lovgivning. Dét gør en forskel for optimeringen af din ejendomsportefølje.

  Link: EJENDOMSADMINISTRATION

 • OFF-MARKET

  VI KAN HÅNDTERE DISKRETE PROCESSER OG FORHANDLINGSFORLØB Gennem vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek kan vi håndtere off-market transaktioner. Off-market transaktioner bliver altid udført diskret, fortroligt og med stor viden og erfaring.

  Link: OFF-MARKET

 • LEJERREPRÆSENTATION

  VI FINDER JERES NYE LEJEMÅL BASERET PÅ EN GRUNDIG FORSTÅELSE FOR JERES STRATEGI, FORRETNINGSPLAN OG IDENTITET Gennem en struktureret tilgang, foretager vi ejendomssøgningen og præsenterer jer for de lokaler, som opfylder jeres behov.

  Link: LEJERREPRÆSENTATION

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
86826300 86-82-63-00 +4586826300

Map Frederiksberggade 11

Loading map...