Busch Service Center Lager, Service

Værktøjsfabrikker Slagelse
Ring i dag

Ingen vurderingstekst
Adresse
Rugvænget 5B Map
Place
4200  Route Slagelse
Landline
87 88 07 77
E-Mail
Info@busch.dk
Facebook
pages/Busch-Vakuumteknik-AS/634748653218491
Video
www.youtube.com
Website
Yext Logo

Information

Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Vores produkter er førende inden for vakuum- og overtryksteknologi. Buschs produktsortiment omfatter i dag verdens største udvalg af industrielle vakuumpumper. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter. I dag har vi 60 datterselskaber i 42 lande og salgsafdelinger i over 30 lande, hvor vi leverer kvalitetsrådgivning og praktisk support ude hos kunderne. Alle vore produkter findes med forskellige tilvalg og avancerede designegenskaber og passer dermed til en lang række anvendelsesområder, så vores kunder får de bedst egnede og mest rentable løsninger. Vi evaluerer løbende vore aktiviteter med henblik på at opretholde de højeste standarder, og vi udvikler løbende innovative teknologier, som definerer fremtiden for anvendelsen af vakuumsystemer. Vores hovedkontor ligger i Maulburg i Tyskland, hvor det største produktionsanlæg i Tyskland ligeledes er placeret. Maulburg er også hjemsted for den tyske salgsorganisation, som kører sin egen servicevirksomhed. Busch har produktionsanlæg i Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Korea og USA. Busch-koncernen er en familieejet virksomhed, som altid har været ledet af medlemmer af familien Busch. De 3.000 Busch medarbejdere tæller blandt andet et stort antal kemiingeniører, maskiningeniører og servicespecialister. Udover vore produktionsfaciliteter over hele verden har vi opbygget branchens mest avancerede servicenetværk for vakuumsystemer. Busch serviceteknikere og -ingeniører udfører vedligeholdelse på vakuumsystemer i alle hjørner af verden og i mange brancher – fra offshore-olieboringer i det Arktiske Hav til emballering af fødevarer i Patagonien. Vore produktionsanlæg anvender de mest moderne produktionsteknikker, maskiner og udstyr. Vores kvalitetsstyringsprocedurer overgår kravene i DIN EN ISO 9001 og diverse andre certificeringsordninger for god produktionspraksis, så vi kan opfylde de specifikke krav i alle de brancher, vi leverer produkter og serviceydelser til.

Busch Service Center Lager, Service can be found at Rugvænget 5B . Følgende tilbydes: Værktøjsfabrikker . I Slagelse er der 1 andre Værktøjsfabrikker. En oversigt kan findes her.

Keywords Becker, Blower, Busch, Cellehjulssluser, Cellesluser, Centraliseret vakuum, Centralt vakuumanlæg, Centrifugalpumpe, Finvakuum, Fortrængningspumper, High vakuum, Kapselblæser, Kapselblæsere, Klokompressorer, Lameller, Lamelvakuumpumper, Løfteanlæg, Løfteåg, Oliesmurte vakuumpumper, Pneumatisk transport, Pumper, Pumpestyringer, Ringkammerblæser, Rotationsvakuumpumper, Sidekanal blæser, Sidekanalblæser, Sidekanalkompressorer, Skruevakuumpumper, Sugekopper, Turbomolekularpumper, Vakuum booster, Vakuum service, Vakuum system, Vakuum teknik, Vakuumbeholdere, Vakuumfiltre, Vakuumkompressorer, Vakuumløftere, vakuumpumpe, vakuumpumper, Vakuumpumper og anlæg, Vakuumservice, Vakuumslanger, Vakuumsystemer, Vakuumteknik, Vandringspumpe, Vandringsvakuumpumpe, Væskeringspumper, Væskeringsvakuumpumpe, Frysetørring, Overfladebehandling, Vakuumpakning, Destillering, Iltning af vand, Beluftning, Fiskeopdrætning.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Din anmeldelse for Busch Service Center Lager, Service

Give stjerner

Åbningstider

Logo

Brancher

Værktøjsfabrikker
87880777 87-88-07-77 +4587880777

Map Rugvænget 5B

Loading map...