Remote storage units Stege

Hallgruppen ApS

Remote storage units Stege
Ring i dag

Adresse
Hasselvej 5
Place
4780  Stege
Landline
70 70 75 95
Mobile
42 52 88 80
E-Mail
post@hallgruppen.dk
Facebook
Hallgruppen
Website
www.halgruppen.dk

Information

Telthaller, haller, arbejdstelte, presenninger, event og lagerløsninger med over 30 års erfaring. Som totalleverandør hjælper vi vores kunder med at realisere og tilpasse projekterne med stærkt fokus på kvalitet, sikkerhed og pris.

Keywords Lagertelt, Lagerhal, Presenning, Industrihal, Lagerhaller, Telt, Arbejdstelte, Lagerbygninger, Lagre, Lagerudlejninger, Telthal, byggeri, event.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Products And Services

  • Arbejdstelt

    Arbejdstelte er vigtige for at beskytte arbejdet, byggeriet og materialerne når der arbejdes på byggepladser. Her skal benyttes kraftige og professionelle arbejdstelte. Vi hjælper dig med at tilpasse vores telthaller til akkurat jeres projekt.

    Link: Arbejdstelt

  • Arbejdstelt - kranløftbar

    En kranløftbar telthal er perfekt når du planlægger arbejde på et tag. En af årsagerne til dette er at du slipper dyre forsinkelser og skader, fordi I skal forholde jer til det lunefulde Danske vejr. Det er vigtigt at undgå fugt og vand i konstruktioner som skal holdes åbne / lukkede. Dette er gældende enten du skal bygge nyt tag, renovere et tag eller reparere dele af et tag. Vi kan montere arbejdsteltet på stillads eller på selve taget. Vi arbejder sammen med jer for at komme frem til den bedste løsning.

    Link: Arbejdstelt - kranløftbar

  • Arbejdstelt - på hjul eller skinner

    Har du behov for at flytte telthallen, enten pga. du har et stort emne som skal kunne flyttes ind og ud eller du har en stor plads som løbende skal overdækkes, så er det ofte en fordel med en telthal på hjul og skinner. Halgruppen har arbejdstelte og haller som kan flyttes rundt på hjul, vi vejleder og projektere dit projekt. Vi samarbejder med jer for at finde den rette løsning til projektet.

    Link: Arbejdstelt - på hjul eller skinner

Brancher

Remote storage units
70707595 70-70-75-95 +4570707595

Map Hasselvej 5

Loading map...