Ejendomshandel, Rådgivning Vejle

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ejendomshandel, Rådgivning Vejle
Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle

Adresse
Dæmningen 41A
Place
7100  Vejle
Landline
75 83 13 11
E-Mail
710@edc.dk
Facebook
2271476713081983
Video
www.youtube.com
Website
www.edc.dk
Reservations
www.edc.dk

Information

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af erhvervsejendomme i Vejle og omegn. EDC Erhverv har været repræsenteret i Vejle i mere end 25 år, men i 2012 etablerede EDC Erhverv Poul Erik Bech en helt ny afdeling i byen. EDC Erhverv Poul Erik Bech er en landsdækkende erhvervsmæglervirksomhed med lokalt kendskab og har i dag flere erhvervscentre fordelt rundt i hele landet. Vi er geografisk repræsenteret med hele to afdelinger i Trekantsområdet, som dækker Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding. Vores team i Vejle består af erhvervsspecialister, der har mange års erfaring og et godt lokalkendskab for markedet i Trekantsområdet. Vi arbejder hver dag aktivt og målrettet på at have branchens stærkeste netværk, så vi konstant kender markedet, interessenterne og vores kunders behov. I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på reel ejendomsformidling baseret på høj etik, god service og ikke mindst et godt købmandskab. Vores kunder skal altid stå med fornemmelsen af en god handel efter et salg eller en udlejning via EDC Erhverv. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle ser frem til at samarbejde med jer. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun erhvervsejendomme i Vejle og omegn, som vores mæglere brænder for. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillighed og engagement i hverdagen gør en stor forskel for andre mennesker. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech can be found at Dæmningen 41A . Følgende tilbydes: Ejendomshandel, Rådgivning . I Vejle er der 3 andre Ejendomshandel, Rådgivning. En oversigt kan findes her.

Vurderinger

Denne liste blev ikke revideret endnu:

Åbningstider

Alle dage fra 8 - 22

Products And Services

 • CAPITAL MARKETS

  Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast. Vi rådgiver om en bred vifte af specialiserede aspekter inden for boligudlejnings-, industri-, kontor-, detailejendomme mm. Vi rådgiver både i klassiske ejendomstransaktioner, off-market handler samt selskabshandler – og rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer over hele Danmark.

  Link: CAPITAL MARKETS

 • Salg og udlejning

  MED MERE END 40 ÅRS ERFARING OG GENNEM VORES LANDSDÆKKENDE ERHVERVSCENTRE KENDER VI LEJERNE OG DERES BEHOV Lad os hjælpe dig med at finde din nye lejer med hjælp fra vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med flere end 5.000 købere og lejere på jagt efter ejendomme og lokaler.

  Link: Salg og udlejning

 • OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

  OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB VI RÅDGIVER OM ALLE ASPEKTER AF JERES EJENDOMSFORHOLD Vi bistår virksomheder , der ønsker at etablere sig i Danmark eller som løbende ønsker at optimere eksisterende ejendomsforhold eller åbne på nye beliggenheder.

  Link: OCCUPIER SERVICES OG STRATEGISK PARTNERSKAB

 • VURDERING

  VI KAN HJÆLPE MED VURDERINGER AF ERHVERVSEJENDOMME I HELE DANMARK Vores vurderingseksperter er yderst specialiserede. Vores kunder kan derfor drage fordel af vores omfattende vurderingserfaring og lokale markedskendskab.

  Link: VURDERING

 • EJENDOMSADMINISTRATION

  GENNEM VORES DATTERSELSKAB, LEA EJENDOMSPARTNER, TILBYDER VI LANDSDÆKKENDE EJENDOMSADMINISTRATION Med fire kontorer administrerer vi danske såvel som internationale investorers porteføljer over hele landet. Eftersom vi er stærkt funderet i Danmark, kan vi proaktivt servicere lejere, og har indgående viden om den komplekse, danske lovgivning. Dét gør en forskel for optimeringen af din ejendomsportefølje.

  Link: EJENDOMSADMINISTRATION

 • OFF-MARKET

  VI KAN HÅNDTERE DISKRETE PROCESSER OG FORHANDLINGSFORLØB Gennem vores brede netværk og landsdækkende Køber-/Lejerkartotek kan vi håndtere off-market transaktioner. Off-market transaktioner bliver altid udført diskret, fortroligt og med stor viden og erfaring.

  Link: OFF-MARKET

 • LEJERREPRÆSENTATION

  VI FINDER JERES NYE LEJEMÅL BASERET PÅ EN GRUNDIG FORSTÅELSE FOR JERES STRATEGI, FORRETNINGSPLAN OG IDENTITET Gennem en struktureret tilgang, foretager vi ejendomssøgningen og præsenterer jer for de lokaler, som opfylder jeres behov.

  Link: LEJERREPRÆSENTATION

Brancher

Ejendomshandel, Rådgivning
75831311 75-83-13-11 +4575831311

Map Dæmningen 41A

Loading map...